Doft av sensommarn

Alla goa och glada stickvänner!
Jag stickade mig en halsduk i härliga Noro Aya för ett litet tag sen- några tyckte att den blev bra och jag skrev ner mönstret för att dela med mig av till er.
Halsduken är en ganska enkel lösning, för jag tycker att färgerna och garnets struktur ska få komma riktigt till sin rätt!
Här nedanför hittar du mönsterbeskrivningen: Klicka på länken och spara eller skriv ut det och STICKA PÅ!!


About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

2 Responses to Doft av sensommarn

  1. Turid says:

    Hej Sofia! Tusen tack för att du delar med dej av mönstret. Halsduken är superfin. Hoppas att du har det bra upp i Stockholm. Det ska bli kul att följa dej här i bloggen. Ang. stickcafe så vet jag att Nordiska museet har det en gång i månaden.

    • Hej Turid! Vad roligt att du tycker om mönstret, den blir väldigt fin, och jag hoppas att snön håller sig borta härifrån än på ett tag så jag får använda halasduken lite till..
      Så det finns ett stickcafe där! Då ska jag genast kolla upp det. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *