Inspo

Jag måste slå ett slag för, och rekommendera en butik för er garnfantaster som har vägarna förbi norra Stockholm..

Igår var det dags för event med Sandnes Garn. Vi besökte Garnboa i Norrtälje, och Jesus vilken söt butik! Ligger mitt inne i den idylliska och pittoreska stan med riktig Madicken-feeling. 
Garnboa har en hel del garnkvaliteter b.la Sandnes, Kalinka och Shulana. Du hittar även material till sömnad och broderi, samt en del färdigt hantverk så som trasmattor och träslöjd -från duktig hantverkare i Roslagen.

Har du vägarna förbi? Kika in i butiken och hälsa på, generösa öppetider erbjuds fram till jul!
Här hittar du mer info –>> Garnboa i Norrtelje

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *