Finished

Nu har jag äntligen stickat färdigt och blockat min fina kofta i Sandnes Alpakka.
Faktum är att den legat färdig i sticke-korgen nästan en hel vecka innan jag fick tummen loss och blötte upp den. Allt annat ska ju komma i vägen…!!
MEN! Såhär fin blev den! Supermjuk och stilren -det är bara knappen som saknas! Dock har jag inte provat den i ”totalt färdigt tillstånd” än.. Jag testade den lite snabbt efter att jag fäst sista tråden, och tror ni inte att den satt helt knasigt på mig då..!! Har blockat den superhårt och fått ut den till mina mått. Nu får den lufttorka det allra sista, hängandes på min fina provdocka jag fått låna avmin käre chef. Sen ska jag ta den på mig och hoooooooppas att den passar!! Hålla alla tummar ni har, är ni snälla!!

Kort och gott -en fin kofta som går ganska snabbt att sticka.
Nu är jag redan i full gång med min Jomfruhummer av Geilsk……..

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!
1 Comment

Category: MeLike, Projekt


One Response to Finished

  1. Fin den blev!
    Önskar dig en God Jul! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *