Tid för efterstygn

Det tar lite tid, men känslan finns där! Ikväll kunde jag inte motstå frestelsen och sydde efterstyngnen till kossan. Vilken sötnos!

Tidigare ikväll var det stickcafe på Hötorgets Espresso House. Vi var hela 16 stycken som stickade och virkade i stockholmsnatten! Superkul att se alla, nya som bekanta ansikten!
Nya saker händer hela tiden här, och jag måste nog numera schemalägga tid åt bloggen.. Kan både vara positivt och negativt!
Finns det något speciellt ni vill läsa om? Kanske något som är svår-googlat eller något som ni vill ha ett annat perspektiv på? Feed me!
Nu säger jag godnatt till alla er nattugglor därute. Vi hörs imorgon!

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *