Sneak-peak

Jag måste, åter igen, be om ursäkt för min inaktivitet. Så kan det vara emellanåt!

Tänkte bara ge er en liiten sneak-peak på fina Monte Rosa som snaaaaart är klar! Ärmarna blev stickade i en rasande fart -vardera ärm tog en dag (!!) och det med jobb mellan varven.. 😉 Är man ivrig så är man!

Förresten, vad gör ni helst under tiden ni stickar? 
– Jag föredrar en serie eller bara att tvn är på utan att jag aktivt tittar. Just nu stickar jag helst till den gamla långköraren Rederiet som finns att se på svt:s Öppet arkiv -alla 20 säsonger!!
Annars är jag intresserad av serier med historiska handlingar. Netflix är en bra tjänst som har en mängd filmer, serier och lite tvprogram. På Netflix hittade jag The Tudors som handlar om Henry VIII och livet i England under 1400-1500talet.

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

2 Responses to Sneak-peak

  1. Anonymous says:

    Den är jättefin! Kan man få tag i mönster på svenska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *