Like a floating boat

Mitt i all sock-misär (okej, jag överdriver kanske lite) så fick jag för mig att börja städa lite bland alla stickor och annat smått och gott. För ett tag sedan virkade jag en stor väska/korg i Hoooked Zpagetti. 
I korgen förvarar jag alla stickor, stickset, tillbehör osv, och den har verkligen bringat ordning i mitt liv.

DOCK har mina virknålar inte fått en så bra behandling -dom ligger mest och skräpar i botten på väskan.
Som tur är fick jag över ett gäng metrar från Zpagettigarnet och idag tog jag fram virknål 12 och satte igång med ett litet etui, enkom för virknålarna.

Tanken är att jag syr in ett blixtlås för maximal funktion!

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *