Baby Cables and Big Ones Too

Baby Cables and Big Ones Too är i full gång på mina stickor!
Otroligt roligt -jag älskar ”kablarna” och att samtidigt öka ut i raglan. Det mysiga garnet gör ju inte projektet mindre härligt..
Stickar gör jag i Lana Grossas fina garn Oro; 50% ull 50% bomull. Fantastiskt mjukt och jag tror att dett kommer bli en såndär lagom tröja att använda lite när som! Jag lääängtar så tills den är färdig!!

Förresten så ligger fina merinokoftan på blockning och väntar på att få torka.. Jag är minst sagt spänd på resultatet! Imorgon efter jobbet återstår det att se om den är färdig och ready-to-wear!

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

One Response to Baby Cables and Big Ones Too

  1. Pingback: Det upp(repa)r sig igen och igen |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *