Börja om från början

Hela oket på härliga Baby Cables and Big Ones Too var färdigstickat när jag i fredags kväll rev opp alltihop. Varför?
Min raglanökning blev inte bra. Plockade helt enkelt upp fel tråd i min ökning och det hela såg ut som en märklig söm. Oerhört irriterande!
Men hellre att jag gör om och att det blir fint än att jag kommer störa mig på det fatala misstaget resten av tröjans liv..

Nu har jag då börjat om och har redan på bara någon timme kommit ca 20 varv. Detta blir väl bra trots allt!

Satt just och surfade rundor på Ravelry för ett nytt kul sockmönster. Stötte på detta lite kufiska, udda och (enligt mig) mindre snygga mönster.. Vad säger ni? Drar det i sticktarmen eller?About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *