Nattstickande sneak-peak

Medans min dator kraschade, och jag varit tokslut efter jobbet i två veckor, så har det inte blivit mycket här för er att se. Dock har jag hunnit med en del stickarbete mellan varven och totalt fokuserat på det.
  Såhär på sena natten måste jag bara ge er en liten sneak-peak på fina Baby Cables and Big Ones Too som har tagit rejäl fart!
Kvar är mudden nertill och därefter ärmarna. Spännande!!

Vi hörs imorgon efter lite sömn…

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *