Rebecca -100% merino

Så blev hon klar.
Och klar har hon varit i några veckor nu.
Vad jag tycker om koftan vet jag inte riktigt än. Trots det använder jag det mycket.
Kanske för att just få veta vad jag tycker!
Varm är hon iallafall, Rebecca. För så är hennes namn.

Rebecca är en stor, varm (trots den v-ringade halsen) och är smidig att ha på sig. Speciellt på mitt jobb där jag behöver hjälp med att hålla värmen utan 15 lager plagg.

100% merinoull i garnet Cool Wool Big från Lana Grossa


About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *