Ett nytt år

Godmorgon alla stickglada!

Det har gått, vad som känns som en fantastiskt lång tid sen jag ens tittade in här. December månad, skiftet till det nya året och alla andra dagar däremellan har bara rusar förbi. Vad hände?
Mitt december har nog varit det jobbigaste, jobbmässigt sätt. Eller iallafall det mest stressande någonsin. Det blir bara till att borra ner huvudet och göra allt per automatik. Och det har inte gett mig någon direkt glädje och julstämning precis. Skönt blev det när jag den 17/12 packade väskorna och begav mig ner till Spanien för att spendera hela 2 veckor i solen. Ingen jul, ingen stress,  ingen speciell mat och inget kallt Sverige. Det laddade verkligen mina batterier och nu när jag snart ska åka till jobbet igen så känner jag mig okej! Inte trött, stressad och på dåligt humör. Jag känner mig okej!

Tänkte visa mer i detalj senare, men detta är vad jag håller på med just nu. I stickväg alltså..  Dom fina stickmarkörerna fick jag av min pojkvän i julklapp -den finaste julklappen jag någonsin fått skulle jag tro. Och han har gjort dom alldeles själv!

Trevlig onsdag på er alla!

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *