Gudrun Sjödén till min stickräddning

Jag har alltid med mig ett eller annat stickprojekt till jobbet om dagarna. Och helst bär jag mina mjuka alster i en ”Gudrun-kasse”.
Älskar att handla hos Gudrun Sjödén då man alltid får sina fina, ekologiska plagg i lika fina, ekologiska kassar!

Här är mitt senaste tillskott, denna gången i perfekt format!

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *