It happens while dreaming..

Välkomna hit!

Ville bara kika in och bevisa att jag lever, mellan sportlovsjobb och mattetal..
Från och med detta inlägg är det alltså min egna domän som gäller. Jag gillar det skarpt och kan nu mera lättare jobba för att ni ska få ett så trevligt besök som möjligt. Hoppas ni gillar vad ni ser! Om ni har något på hjärtat så tveka inte att höra av er.

Efter jobbet fick jag lov att ta en liten powernap -gissa om det gav energi! Inte nog med att pluggandet gick lättare, utan upp vaknade jag också med ett mönster på en ny sjal/halsduk! Kan ni tänka vad lite kreativ sömn ger?! Kanske berodde det delvis på att jag lyssnade till den fantastiska Stickpodden med Karin och Elin där just Elin berättade om sin förlorade kashmirsjal i Danmark.
Vips dök det upp ett mönster med sick-sack mönster i aviga och räta maskor som jag nu självklart bara måste sticka! Det ska bli en ganska bred sjal i klassisk halsduk-utformning med fransar, och som ska få en fin effekt i ett tunt alpacka/silke-garn.
Dock tror jag att jag hoppar den klargula nyansen som sjalen fick i drömmen… Inte riktigt min färg kanske 🙂

Slängde ihop en liten skiss som egentligen inte säger något om själva mönstret, men som ändå gav mig en härlig vårlik känsla -och namnet blir ”Det går en vind över vindens ängar” Godnatt!

DSC02422

Det går en vind över vindens ängar

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *