En kreativ vardag

Den första veckan sedan klassuppropet på jobbet har gått, och jag är tröttare än någonsin. Helt slut för att vara exakt! Men det är samtidigt så roligt och givande att bygga upp en ny, liten klass 1.

Och samtidigt är det så varmt ute! Här i storstan står luften nästan stilla, och jag blir svettig bara av att tänka tanken på att ta fram stickningar. Så jag spenderar mina kvällar på balkongen, med en kopp kaffe, tända ljus och fina Mundstykke i händerna när sensommar solen inte vill ge med sig. (Å andra sidan har jag ju längtat så efter den..)
Mundstykke klättrar vidare, men det känns ändå som en smärre oändlighet tills den är färdig..!

Jag ville visa er lite av vad jag jobbat med (mycket kvällstid) de senaste dagarna. En klippdocka till jobbet, ett bra arbetsmaterial till de barn som behöver lite extra. Dockan är en avbild av en klassisk waldorfdocka, och kläderna har jag skapat lite med tanke på barnen. Det är kläder som de med andra ord känner igen och som de själva bär. Fler kläder kommer att komma; regnjacka och byxa, vinterjacka och termobyxor osv. Sakta men säkert blir det färdigställt!
Detta är så roligt och visar verkligen de mysiga delarna av mitt jobb.

DSC02749 DSC02751 DSC02753

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *