Vår vän nordanvinden

Brr, nordanvinden har anlänt! Idag kändes den första, riktiga kylan hela dagen -trots att solen var framme goda stunder.
Jag är glad över att min Arvingen håller måttet och värmer frusna jag! Världens topp-investering alltså. Helnöjd!

Just nu kämpar jag med att få färdigt framstycket på min Mundtykke. Det är nääästan nio hela rapporter och trots att det börjar bli lite väl tjatigt och segt, så gillar jag det. Garnet bomull-ull är fantastiskt att jobba med! Jag älskar Geilsk och hennes arbete!
Snaaaart är jag väl färdig för ärmarna…

DSC02807 DSC02805 DSC02808

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *