Låt oss sticka emellan..

Alltså, jag blir så trött på mig själv! Egentligen bör jag spurt-sticka färdigt min Mundstykke, som för övrigt har en och en halv ärm kvar. Sedan skulle jag behöva avsluta diverse projekt som legat alldeles för länge. Och just det! I garderoben ligger projekten från förra året som inte ens är påbörjade!! Men som hade varit fina att ha nu när minusgraderna kryper på…
Jag behöver semester så jag kan sticka lite!

Mest stress har jag över födelsedagspresenten till mannen.. Att jag alltid ska börja så sent! Och inte kan jag sticka på kvällstid när han sitter bredvid i soffan. Smygstickar så ofta jag kan.. ska lägga upp en liten blänkare senare 😉

Men, åter till vad jag tänkte visa er idag! Min ”perlestrikkade” halsduk i Sandnes MYK gick fort att sticka -och givetvis ska ni få se den, fotar imorgon! -men kvar blev ett nysta. Varför inte sticka en snygg, men enkel, bredribbad mössa utav det?! Självklart -och visst är färgen helt underbar!
MYK är garnet med 48% baby alpacka, 30% merinoull, 22% polyamid. På stickor 6mm får du ut ca 14 maskor -så ganska tjockt. Mitt färgval är nr 2527 ”melerad höstgul”. Fantastiskt vacker!

Uppdaterar under tidens gång–

DSC02816 DSC02818

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *