KAL with me!!

Godkväll alla fantastiska stickentusiaster till läsare!

Vill mest droppa in en snabbis för att önska god och trevlig helg. Äntligen slut på en (rätt så) tuff vecka för min del. De kommande dagarna ska jag strunta i allt och bara göra sånt jag tycker är kul!

Kan ni tänka er vad som låg på posten när jag kom hem idag?! -Givetvis ett nytt garnpaket. Men inte vilket som helst denna gången… För ni har väl inte missat fantastiska Stephen West’s nya KAL?!?!
The Doodler: Westknits Mystery Shawl KAL 2015 av Stephen West himself -visst låter det underbart! Iallafall om man tycker om Stephens design. Den första ledtråden till mönstret släpptes idag, och givetvis kan ni gå in på Ravelry och köpa det. HÄR GÖR DU DET!

Jag har valt Manos del Uruguays garn Silk Blend Fino -ett alldeles makalöst garn av 30% silke och 70% merinoull. Tillverkat av ett kvinnocooperativ i Uruguay. Jag rekommenderar att du läser mer här på deras hemsida!
Jag valde färgerna ”Brass Button” -gul/guldig ton, ”Garnet Brooch” -mörkröd färg och ”Peacock Plume”-blågröna nyanser. Ännu har jag inte riiiktigt bestämt mig för om jag ska ha det röda eller gula som grund färg. Det lutar åt gult, allt för att lätta upp de andra lite ”tunga” färgerna. Det gula och röda tillsammans är så snyggt att jag tror jag dör!!

Jag är alltså förberedd. Mönstret är utskrivet, stickspetsarna påskruvade på kabeln, en god film ska kickas igång, och fastän att kvällen redan är sen för denna heltidsarbetande kvinna, så ska här banne mig startas det nya projektet The Doodler! Regelbunden uppdatering utlovas och kanske något lite extra att kika på under de kommande torsdagarna framöver… Allt här på bloggen, instagram och Facebook såklart! Tjingeling!

DSC02823

DSC02821

DSC02820

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

One Response to KAL with me!!

  1. Christin Granlund says:

    Ser underbart ut det nya garnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *