The Doodler no.1

En dag försent tack vare diverse teknikstrul..

Länkar till innehållet:

Jag har tidigare stickat två projekt av Stephen West; Daybreak -en fantastisk sjal, rolig att sticka! och Kex Blanket -filten som jag fortfarande stickar på… en dag ska den bli klar!

På Ravelry hittar du en gigantisk mönsterbank med allt vad du önskar! Gå med i olika grupper, diskussioner eller kolla upp andras projekt. Helt enkelt den perfekta vägen till det perfekta projektet!

Mysteriestickningen hittar du här: The Doodler är projektet som tagit mig med storm. Så fin och kul att jobba med!

 

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *