The Doodler no.2

Godkväll alla!

Efter en lång arbetsdag, en glömd mobiltelefon och ett kollegium senare har jag kunnat tillägna kvällen åt lite redigeringsarbete för bloggens räkning.. Inte lätt att hinna med alla jobb när dygnet bara har 24 timmar.. Imorgon väntar en kort arbetsdag och en tågresa ner till Sveriges sydligare breddgrader! Tågresande = tid till stickning, och imorgon släpps ju den tredje ledtråden till #thedoodler! Finns det något bättre?!

Medan jag starkt längtar efter att få komma vidare kanske jag kan skingra dimman för någon av er som inte finner det här med kitchener stitches så roande. Finns det ens en ordentlig översättning på svenska? Nja.. jag fann utbudet lite väl tunt och lixom lite tråkigt. Dessutom tycker jag inte att t.ex. ”masksöm” är en värdig översättning. Äsch, kanske bara jag som är petig.
I vilket fall tog jag saken i egna händer och visar här i videon nedanför hur det går till! Checka in och sticka The Doodler med mig!!

 

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *