The Doodler no.3

Hörrni, ursäkta att jag tar forever på mig med vissa saker. Låt oss säga att bloggen här inte riktigt har tid att vara min prio just nu. Här kommer dock, efter viss teknikstrul, sista delen av Doodler-historien. Och gissa vad… jag ska just samla ihop min färdigblockade sjal och svepa den runt halsen. Jag är så nöjd!

 

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *