Semesterstickar’n

Hej alla!

Hoppas ni har haft en hejdundrande bra jul och en god start på det nya året!
Jag har haft en (lagom) datorfri semester i Spanien över jul, firade nyår i goda vänners lag och har spenderat de första dagarna i januari likt en pösmunk i soffan. Så behövligt!
Min höst har varit tung, för att inte prata om dagarna i december -innan planet från Arlanda lyfte. Lite lagom med sol i Fuengirola fyllde på mitt konto, och imorgon när jobbet börjar igen, känner jag nog mig helt okej.

Dessutom har jag hunnit sticka en del! Ni vet kära Mundstykke som jag började på i höstas och som jag stickade på rätt bra på tills andra ärmen skulle påbörjas.. Man kan väl säga att den där andra ärmen var väääldigt seg och fick mig att nästan ge upp. Men i Spanien bytte jag och mamma stickprojekt, jag tog mig an hennes Rockefeller av Stephen West och hon stickade på min andra Mundstykke-ärm. Kul att sticka Rockefeller! Jag har länge funderat på den själv, men efter The Doodler så har mitt sjalstickar-sug lagt sig något. Men den ligger på min To-Dolista!
Iallafall så stickade jag de sista varven på Mundstykke igårkväll och nu ska jag tvätta upp och blocka den. Så spännande! Provade den igår och modellen är hur fin som helst- blir nog ännu bättre när den blivit uppsköljd.

Ville visa er här en utav mina fina julklappar -har funderat en tid på att skaffa mig ett bra whiteroom så jag kan fota finare bilder på alla stickade grejor! Och gissa om jag blev glad när jag fick ett!! Lite redigering väntar, men jag har just plåtat en annan julklapp -mina tvåändsstickade torgavantar som mamma gjort till mig. Så fina! I min nya favvofärg dessutom.

Nu ska jag fortsätta sticka mina låånga 42 cm på nya norskmönstrade tröjan.. Mer om den senare och redan nu på Instagram! See ya!

DSC02843

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *