En Elgseter i vårsolen

Iiih! Våren är här!!
Idag har det varit huuur skönt och fint väder som helst och det är då jag är som lyckligast ända in i själen. Jag lyckades nästan hinna hem innan det mesta av den bästa solen försvann. Men attans vad kluriga skuggorna är.. smiter rundor hela tiden 😉

Här har ni iallafall min fantastiska Elgseter!
Jag stickade min i Sandnes Garns Mini Alpakka -i färgen 2650 ”gråbeige melerad”. Till mönstret på oket använde jag Alpakka Silke -i färgerna 7741 ”stövet grön”, 4642 ”ljus ljung” och 6081 ”djup blå”.
Detta är nog, utan tvekan, det bästa jag någonsin stickat! Tröjan är så bra på alla sätt -helt rätt i passformen, enkel och användbar modell och så snygg. Jag älskar den lite högre halsringningen som gör tröjan sådär ”60-tals” inspirerad. Fantastisk med andra ord! Vill ha många fler, i andra färger!!

DSC02887DSC02891 DSC02900 DSC02896

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *