Nya sjaldrömmen

Alltså, jag börjar gilla Stephen Wests design mer och mer för var grej han producerar!

Eller, egentligen har jag alltid gillat hans hantverk, men kanske känt att det inte riktigt är ”användarvänligt”. Å andra sidan, när jag tittar tillbaka på hans tidigaste projekt så är det inte alls lika edgy, vågat och provokativt som det han gör nu för tiden. Kanske har min syn på stickat mode ändrat på sig?!

Iallafall föll jag pladask för den senaste sjalen som kom nu i april. Knit’n Slide är en tunn, ganska transparent sjal med en (enligt mig) helt faaaantastisk spetsstickad kant. Åh, gud vad jag älskar den!!

Ser den framför mig som ett komplement till mig mossgröna, tunna trenchcoat med stort slag från Rut & Circle som jag tokgillar och kommer använda galet mycket i vår/sommar. Väntar bara på lite värme…

Jag funderar på färger som lite silver grå/blå med svarta inslag. Inte helt olik den uppstickade varianten på bilderna, men ändå med ett mer ”suddigt” uttryck. Inte så svart och vitt helt enkelt!

Vad säger ni?! Gillar ni designen?

I love it! Nästa sjalprojekt för min del, definitivt!

26148751332_8f872547b3_z 25968334260_c3f3b57438_z 25638531983_3465f5808b_z

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

2 Responses to Nya sjaldrömmen

  1. Lena-Maria Linder says:

    Ja verkligen underbar!! Den vill jag också göra! :- Vad tänker du använda för garn???

    • sofialindblom says:

      Jag är lite sugen på att sticka den i Karin Öbergs Kalinka, ett 4-trådigt lingarn. Känner att jag vill sticka med lin i nästa projekt och tror att det kan bli en fin effekt på sjalen! Ska teststicka lite först tror jag.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *