Frustration!

Alltså, hur många av er har varit med om detta? Tror att det drabbar oss alla åtminstone någon gång i livet.. 😉

Jag har stickat på Slægtningen nu i lite drygt en månad och äntligen började jag på sista ärmen för några dagar sedan. Eftersom att ärmhålet är så stort så går ärmen väldigt fort att sticka. Det är bara ca 2,5 dm att göra klart!
Helt plötsligt, efter ca 20 varv så tog garnet slut och jag letade i min garnkorg efter det där ”sista nystat”. Problemet var bara att just det där sista inte fanns och efter att jag vänt upp och ner på exakt alla 520 olika garngömmor här hemma så inser jag att jag har för lite garn. Det rör sig knappt om ett halvt nystan, men det är ändå ett halvt nystan för lite! Suck.. nu har jag iallafall skickat efter ett sista nystan som förhoppningsvis kommer på tisdag. Jag vill ju bara bli färdig med tröjan så att jag kan börja använda den! Det börjar bli kyligt även inomhus på jobbet och jag tror att Slægtningen är ett perfekt tillskott till min tröj-garderob!

 

dsc03054

 

Hörrni, i övrigt!
Jag har så fullt upp att jag inte ens tänkt vidare på bloggen här. Lägger upp lite bilder då och då på Instagram och så, men det är ytterst sporadiskt.. Just nu jobbar jag 100% + pluggar på waldorflärarhögskolan 60%. Ni kan förstå att mina timmar är slut om dagarna.. det är knappt att jag hinner sticka ibland vilket blir lite panikartat! Men jag kämpar på. Tänker att jag ska sätta upp ett mål att iallafall knåpa ihop ett inlägg i veckan. Bra mycket mer än vad det varit de senaste månaderna!

Just nu är jag i en avsluta-alla-påbörjade-stickprojekt-fas. Min  Slægtning har jag visserligen inte arbetat med längre än en månad, men garnet har legat här hemma i nästan 1,5 år (!). Jag ska fota lite fler saker som just blivit färdiga och som just nu blockas, eller som jag endast använt några gånger och som ni inte fått se! So stay tuned…

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *