Winter’s coming and with that a new hat..

När det börjar bli kallare ute får jag genast ett sånt sug efter att skaffa mig en ny mössa och ett par fina, mönsterstickade vantar. Kanske även en halsduk om det kniper.
Givetvis stickar jag allt detta själv och nedan ser ni årets mössa!

Det fantastiska är att en mössa tar så lite tid att göra klart. Ett par dagar och sen, poff!

Izel stickade jag första gången förra året. Dock blev jag inte helnöjd med resultatet så jag tog chansen i år att göra ett nytt försök! Supernöjd!!! Älskar mönstret och är hur glad som helst för mitt färgval.
Eftersom mörkret redan infallit igår fick det bli en bild inomhus -men vad gör det ibland..

izel-hat

 

About sofialindblom

Hej och hjärtligt välkomna till min sida! Detta är en blogg för alla er som älskar handarbete, stickning i synnerhet. Jag är en 24-årig tjej, bosatt i Stockholm som har stickning/virkning och framförallt garn som en utav mina bästa sysselsättningar. För detta handarbete är verkligen så mycket mer än bara en hobby -det är en hel värld som finns där ute och jag hoppas kunna öppna just dina ögon för denna otroliga värld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *